Hiustenleikkaus ja muut parturi-kampaamopalvelut Joensuussa

Parturi-Kampaamo Eine tarjoaa laadukasta hiusmuotoilua Joensuun keskustan läheisyydessä. Löydät kaikki tarvittavat parturi-kampaamopalvelut hiustenleikkauksesta kampauksiin.

Koko perheen parturi-kampaamo palvelee lapsista ja opiskelijoista lähtien kaikenikäisiä. Kunnioitamme tyyliäsi ja toiveitasi ja haluamme, että voit lähteä liikkeestämme tyytyväisenä.

Varaa aikasi!

Kaikkea ripsien ja kulmien kestotaivutuksista ja värjäyksistä,ripsipidennyksiin, hiusten väreihin, tukikäsittelyihin ja parran ja hiusten muotoiluihin

Saat kaikki palvelut saman katon alta, olit sitten tulossa hiusten leikkuuseen, kaipaat uutta väriä hiuksiin tai sähäköitä kiharoita ilmettä piristämään. Meiltä myös taidokkaasti ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut sekä Tarulta upeat ripsipidennykset ja kestotaivutukset.

Tarkemman listauksen palveluista löydät hinnastosivulta. Tutustu ja varaa aika!

Laadukkaat kampaamotuotteet takaavat hellävaraisen käsittelyn

Hellävaraisilla ja laadukkailla tuotteilla esimerkiksi värinpoisto onnistuu vaurioittamatta hiuksia tai vaalentamatta niiden omaa väriä. Meillä on käytössä myös tuoksuton, kotimainen, vegaani kestävä OPTIMA-hiusväri tuoksuherkille. Hiusväristä saa tuoksutipoilla myös tuoksullisen niin haluttaessa. Värissä on hydra repair -ominaisuus ja vaaleille hiuksille highlight -sävyt. Käytössämme on myös Olaplex, mahtava hiusrakenteen paikkaaja! Luonnonkiharoiden suorituskäsittely on suosittu ja auttaa etenkin syksyn kosteilla ilmoilla.

Hanki hiuksillesi sopivat kampaamotuotteet ja jatka hiustesi hoitoa kotona, niin voit nauttia kauniista hiuksista pidempään. Nyt myös ripsienpidennykset!

Varaa aika opiskelijalle

Aukioloajat

Maanantai 09:00 - 17:00

Tiistai 09:00 - 17:00

Keskiviikko 09:00 - 17:00

Torstai 09:00 - 17:00

Perjantai 09:00 - 17:00

Lauantai Suljettu

Sunnuntai Suljettu

Varaa aikasi!